Hăinuțe pentru copii, naturale, organice și foarte colorate. Fabricate în România

Fete

Afișează: 1-24 din 106 produse

 Filtre

Haine pentru fete si fetițe oferite de Ladica

Am creat acest magazin online cu îmbrăcăminte pentru copii, fete, fetițe, domnișoare și tinere copilițe, fiind inspirați de jovialitatea și spiritul ludic al celor mici. Punem accent pe materiale naturale de calitate, prietenoase atât cu mediul cât și cu pielea delicată a copiilor, și aducem creații confortabile, ce încurajează libertatea de mișcare și explorarea în joacă. În plus, adăugăm un strop de soare în fiecare zi cu modele colorate și articole vestimentare practice, rezistente și care pot fi purtate mai multe sezoane. Toate produsele Ladica sunt făcute în România, cu drag și cu pasiune.
 

Materiale organice certificate

Folosim cu strictețe doar materiale naturale și producem haine pentru fete și fetițe din bumbac certificat Oeko-Tex produs în România, borangic produs în România (100% mătase naturală), muselină, velur și fleece din bumbac organic (GOTS), țesături din in certificat Oeko-Tex, lână merinos fiartă certificată Oeko-Tex Standard 100. Colaborăm cu mare drag cu producători locali, precum DeFlorian. Chiar și nasturii sunt din materiale naturale, din lemn, cocos sau scoici, iar ața este din bumbac. Recunoaștem rolul pe care îl jucăm în mediul înconjurător, și dorim să aducem pe această cale articole vestimentare din materiale naturale pentru fete, bebeluși sau tinere domnișoare. Plăcute la atingere și sănătoase pentru copil, dar și pentru mediul înconjurător!
 

Croieli confortabile

Hainele confortabile îi ajută pe copii să exploreze și să se dezvolte armonios. Cei mici descoperă cu bucurie fiecare minune a naturii, se cațără prin copaci, aleargă liberi printre frunze și flori, fac piruete și acrobații. De aceea toate produsele Ladica au croieli lejere, funcționale, special gândite să asigure toată gama de mișcări a copiilor. Împreună cu materialele naturale ce facilitează reglarea temperaturii corpului, și măsurile adaptate fiecărei vârste, hainele pentru fete, bebeluși sau tinere domnișoare sunt confortabile și se dovedesc a fi aliatul perfect în fiecare zi!
 

Haine colorate ecologic

Creațiile Ladica sunt pline de culoare, fie în strop mare, sau în fir mai mic, purtând urmele plantelor ce și-au lăsat pigmentul sau amprenta. Printre jachete multicolore, rochii diafane și articole vestimentare pentru fiecare zi, nu aveau cum să lipsească haine pentru fete cu ecoprint. Cu segmente sau accente de la florile naturale, frunzele copacilor sau modelele de ferigă ori amprente delicate, produsele Ladica sunt unice și colorate, la fel ca sufletele copiilor!
 

Creații rezistente și durabile

Materialele naturale folosite pentru hainele de fete, bebeluși și tinere domnișoare asigură confort și produse rezistente, durabile, cu o perioadă lungă de purtare. Țesăturile sunt dense, cusăturile sunt puternice, iar zonele de impact – precum coatele, genunchii și șezutul, au întărituri din loden (100% lână nouă pură), iar manșete înalte din Interlock de lână merinos fină protejează mâinile copiilor de umezeală. În plus, croielile ample le permit copiilor să crească liber și să poarte creațiile Ladica mai multe sezoane, și chiar mai mulți ani!
 

Articole Handmade Sustenabile

Toate hainele pentru fete, bebeluși și tinere domnișoare sunt confecționate în România, urmând principiile slow-fashion, create din materiale produse local sau cu certificat ecologic sau de sustenabilitate. Fiecare comandă este livrată în ambalaje biodegradabile. Avem un atelier și colaborăm cu croitori locali, ținem un stoc mic de produse și facem deseori haine la comandă, chiar și pe măsuri personalizate – pentru a combate risipa și pentru a întări filosofia Ladica: „îmi pasă de noi, de voi și îmi doresc ca toți copiii să crească într-un mediu curat, să aleagă puțin, dar bun și sănătos”. În plus, lâna are putere de autocurățare, iar îmbrăcămintea din lână și mătase pentru fete rareori trebuie spălată, periajul sau aerisirea fiind de obicei suficientă. Astfel se reduce consumul de apă, iar noi recomandăm spălarea la temperaturi joase și utilizarea unui detergent ecologic, protejând și mai mult mediul.
 

Haine speciale în fiecare zi

Pentru fete, bebeluși și tinere domnișoare, cel mai important este să se bine în pielea lor. Cu materiale catifelate, moi și plăcute la atingere, hainele Ladica le înconjoară cu bunătate și blândețe. Creațiile noastre contribuie natural la termoreglarea celor mici, oferind un mediu propice pentru mișcarea, explorarea, și toate aventurile demne de prințese sau amazoane. În plus, hainele Ladica sunt pline de culoare și aduc zâmbete și soare la fiecare purtare. Pentru că fiecare zi alături de cei mici este o zi specială!înregistrează-te

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!