Hăinuțe pentru copii, naturale, organice și foarte colorate. Fabricate în România

Costumașe

Afișează: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Costumașe pentru bebeluși

Să îmbraci bebelușul poate fi o adevărată plăcere sau un mare disconfort, în funcție de articolele vestimentare pe care le alegi. Noi ne-am dorit să creăm produse funcționale care să ușureze procesul de îmbrăcare, iar părinții să câștige mai mult timp pe care să îl petreacă în compania celor mici. Costumașele sunt practice și nu trebuie să lipsească din garderoba copiilor, așa că pe site-ul Ladica găsiți diverse modele de costumașe pe care orice părinte merită să le aibă în vedere.
 

Confort deplin

Confortul este o prioritate absolută atunci când alegi un costumaș pentru bebeluș. Produsele pot fi purtate pentru o perioadă îndelungată, așa că este important să te orientezi către unul care nu-i va irita pielea și nu-i va restricționa mișcările. Materialele folosite în procesul de confecționare sunt de calitate, moi, respirabile și fără detalii care pot pune în pericol sănătatea celor mici.
 

Cele mai bune materiale

Pentru a asigura un confort deplin, toate produsele Ladica sunt confecționate din materiale certificate, naturale, organice, care să nu incomodeze, să permită orice mișcare și care să fie potrivite pentru pielea sensibilă a copilului.
 

Fără riscuri

Siguranța ar trebui să fie, de asemenea, o preocupare majoră atunci când alegi un costumaș pentru bebelus. Evită modelele cu mulți nasturi sau detalii aplicate care se pot desprinde cu ușurință. Ne gândim mereu la tot ce este important, astfel produsele Ladica sunt special concepute având în vedere nevoile celor mici.
 

În funcție de vârstă

De asemenea, propunem o gamă de produse potrivite pentru orice vârstă. De exemplu, unele costumașe sunt concepute pentru bebelușii care încă nu merg, iar altele sunt potrivite pentru bebelușii care încep să facă primii pași.
 

Stilul perfect

Stilul costumului este, de asemenea, un alt detaliu care merită luat în considerare. Vrei ca bebelușul tău să arate drăgălaș sau preferi un aspect mai realist? Ține cont de ocazia pentru care va fi purtat costumașul, precum și de preferințe, atunci când faci alegerea.
 

Un model pentru fiecare bebeluș

Avem pe site costumașe din bumbac organic pentru fetițe, dar și pentru baieței. Un costumaș care se potrivește perfect cu nevoile celui mic îl va face să se simtă confortabil și, probabil, va fi foarte bucuros când îl va purta.
 

Ușor de purtat

Atunci când vrei să alegi  un costum, trebuie să știi că modelele sunt ușor de purtat, fără sisteme complexe de închidere și fără piese inutile. Așadar, îl vei putea îmbrăca pe cel mic în cel mai scurt timp, fără niciun efort.
 

Pentru fiecare sezon

În conturarea gamei noastre de produse am ținut cont și de confortul pielii micuților. Costumașele pentru bebeluși sunt potrivite atât pentru lunile mai răcoroase din an, cât și pentru perioada caldă.

Pe site-ul Ladica găsiți o diversitate de hăinuțe, de unde toți părinții pot alege hăinuțe de înaltă calitate pentru copii, fără să facă compromisuri și pentru care să nu plătească o mică avere. Tu ce costumaș de bebeluș vrei să alegi pentru cel mic?înregistrează-te

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!