Hăinuțe pentru copii, naturale, organice și foarte colorate. Fabricate în România

Cămăși

Afișează: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Cămăși pentru bebeluși

Alegerea articolelor vestimentare pentru copii poate fi o sarcină dificilă în cazul părinților, însă Ladica și-a propus să simplifice acest proces pe cât de mult posibil. În magazinul nostru online găsiți produse premium pentru cei mici, realizate din materiale naturale, organice, inclusiv cămăși pentru bebeluși.
 

Cămăși cu mânecă scurtă sau lungă

Cămășile cu mânecă scurtă sunt un element de bază în garderoba oricărui bebeluș. Sunt perfecte pentru vremea caldă și pot fi îmbrăcate la orice ocazie. De asemenea, cămășile cu mânecă lungă sunt o opțiune excelentă pentru vremea mai răcoroasă pentru că oferă un plus de căldură și pot aduce mai mult confort, dar și vara, pentru că protejează pielea de razele soarelui. Materialele sunt cele care fac diferența și știm asta, motiv pentru care produsele noastre sunt realizate din materiale de calitate, moi și flexibile, care asigură un grad ridicat de confort.

În plus, un material bun nu doar că este comod și plăcut la atingere, dar asigură și o lungă durată de viață, astfel părinții nu sunt nevoiți să cumpere periodic alte produse. Mai mult, acestea vor putea fi transmise și generațiilor următoare. Cămășile noastre sunt bine făcute, au cusături întărite și nasturi rezistenți, astfel că trec cu brio testul timpului.

Mai mult, contează și respirabilitatea țesăturii, pentru ca pielea celor mici să nu transpire și să sufere iritații. În plus, nu creăm articole vestimentare care au fost vopsite cu coloranți toxici, ci doar cu vopsele ecologice, care pot fi purtate în siguranță de către copilul tău. Punem preț pe calitate, așa că am evitat vopsele care conțin metale grele sau alte substanțe chimice dăunătoare care pot fi toxice pentru cei mici.
 

Mărimea cămășii

Acesta este un alt aspect important care influențează confortul de care are parte cel mic. Cămășile prea strâmte afectează mobilitatea, pe când cele prea largi prezintă riscuri întrucât copii se pot agăța și lovi de obiecte.
 

O lungă durată de viață

Niciun părinte nu își dorește să fie nevoit să cumpere periodic noi și noi produse vestimentare, dar, cu cele create de Ladica, nici nu este nevoie, pentru că articolele vor trece cu brio testul timpului și se vor prezenta în condiții optime mai mult timp.
 

Pentru toate preferințele

Și cei mici trebuie să fie la modă, iar o cămașă influențează aspectul general și senzația de ansamblu a ținutei, motiv pentru care este ideal ca orice părinte să aleagă unele care completează garderoba celui mic, indiferent de ocazie.
 

Raport calitate – preț excelent


Produsele Ladica sunt produse premium, fiind realizate din materiale naturale, organice, iar acestea asigură un raport calitate – preț excelent. Nimeni nu vrea să plătească o mică avere, dar nici nu este nevoie. Descoperă gama noastră de cămăși pentru bebeluși, dar și ofertele pe care le propunem periodic pentru că vei avea ocazia de a cumpăra articolele preferate pentru cei mici, la prețuri foarte avantajoase.
 înregistrează-te

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!