Hăinuțe pentru copii, naturale, organice și foarte colorate. Fabricate în România

Bluze

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Bluze pentru bebeluși

Pentru orice părinte este important să aleagă cele mai potrivite articole vestimentare pentru copilul său, iar noi știm asta. Ladica vine cu o gamă variată de produse pentru toate vârstele și potrivite pentru fiecare anotimp. Îți prezentăm o gamă variată de bluze din materiale naturale, certificate, care merită să facă parte din colecția de hăinuțe a celor mici.
 

Mărimea perfectă

Copiii cresc foarte repede, de aceea părinții trebuie să cunoască dimensiunile hăinuțelor pentru bebeluși pentru ca acestea să se potrivească și să fie confortabile. 
Noi recomandăm să alegi o bluziță care să fie cu o mărime mai mare- de exemplu la hăinuțele de vară sau la cele folosite ca și strat doi, pe când la hăinuțele care se poartă direct pe corp- ca strat unu este ideală alegerea uneia care vine perfect.
 

Confortul este esențial

Confortul este esențial atunci când trebuie să alegi o bluză pentru bebelușul tău. Cei mici au pielea delicată și bluzele trebuie să fie confecționate din materiale moi și respirabile, vopsite cu coloranți naturali, certificați. Acest lucru va contribui la menținerea confortului bebelușului și va preveni orice iritație sau neplăcere. De asemenea, hăinuțele nu trebuie să aibă margini aspre sau cusături care ar putea răni pielea fină a bebelușilor, așa că nu ai de ce să îți faci griji când apelezi la noi. Ladica a ținut cont de toate aceste aspecte importante.
 

Cel mai bun material

Foarte important este și materialul folosit la confecționarea bluzelor, iar Ladica știe asta. Bumbacul este o alegere populară, deoarece este moale, respirabil și hipoalergenic, dar trebuie să ținem cont și de anotimp. De exemplu, în lunile mai răcoroase din an, sunt ideale hăinuțele din lână sau amestec cu mătase. Acestea ajută la menținerea căldurii și reglarea temperaturii corpului. Trebuie luate în considerare instrucțiunile de îngrijire, deoarece unele materiale pot fi considerate a fi mai dificil de curățat și întreținut decât altele și niciun părinte nu își dorește să piardă timpul curățând haine, timp pe care l-ar putea petrece în compania celui mic.
 

Produse sigure

Siguranța este o prioritate absolută, motiv pentru care bluzele pe care le creăm nu au margini aspre, nasturi sau alte ornamente care ar putea reprezenta un pericol de sufocare. Întotdeauna punem preț pe calitate, așa că nu există fire sau cusături libere care s-ar putea desprinde și nici nu ne complicăm cu șnururi lungi care s-ar putea dovedi a fi periculoase.
 

Modele variate

Moda este importantă inclusiv pentru cei mici, așa că venim cu o mulțime de stiluri și modele, de la cele simple, clasice, la modele mai elaborate, pline de culoare, mereu la modă. Creăm hăinuțe din diferite combinații de materiale și culori. Hainele potrivite pe care le găsești la Ladica pot stârni creativitatea și reprezintă o alegere excelentă întotdeauna.
 

Pentru diferite ocazii

Hăinuțele se aleg întotdeauna cu un scop, iar bluzele noastre sunt foarte versatile, astfel că pot fi o opțiune grozavă pentru diferite ocazii. Ai nevoie de o bluză pentru bebeluși pe care să o poarte cel mic atunci când ieșiți la plimbare în parc? Sau poate de una potrivită pentru un eveniment important? La noi găsești întotdeauna ceea ce îți dorești și nu trebuie să faci compromisuri. Raportul calitate – preț este unul excelent, așa că merită să descoperi chiar acum cele mai bune bluze pentru bebelușul tău!
 înregistrează-te

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!